فلسفه زبان
نویسنده: ویلیام پی آلستون
مترجمان: احمد ایرانمنش و احمدرضا جلیلی
شابک: 0-09-6980-964
ناشر: انتشارات سهروردی
نوبت چاپ: اول
نویسنده: ویلیام پی آلستون
مترجمان: احمد ایرانمنش و احمدرضا جلیلی
شابک: 0-09-6980-964
ناشر: انتشارات سهروردی
نوبت چاپ: اول
درباره ی کتاب
فلسفه ی زبان یکی از کتاب های ارزشمند مجموعه ی سیزده جلدی «مبانی فلسفه» است که به بررسی مسائل اصلی شاخه های مختلف فلسفه می پردازد.
فصل های پنج گانه ی فلسفه ی زبان، می کوشد تا مفاهیم اساسی ای را که به هنگام تفکر درباره ی زبان به کار می رود روشن کند. همان گونه که انتظار می رود، فلسفه ی زبان تلاش می کند تا مشخص کند چگونه یک تعبیر زبانی معنای معینی دارد (فصل 1 و 2)، ماهیت زبان چیست و چگونه به فعالیت های کمابیش مشابه مربوط می شود (فصل 3)، چگونه یک لفظ یا تعبیر زبانی معنا دارد (فصل 4) و چگونه یک تعبیر زبانی مبهم و یا کاربرد آن استعاری است (فصل 5).
فلسفه ی زبان نحستین کتابی است که در این حوزه به زبان فارسی منتشر می شود. موقعیت کتاب حاضر، جامعیت و حجم مناسب آن این امکان را فراهم آورده است که بتواند به عنوان یک کتاب درسی دانشگاهی مورد استفاده ی استادان و دانشجویان قرار گیرد.
درباره ی نویسنده
ویلیام پی. آلستون در سال 1921 در ایالت لوئیزیانای آمریکا چشم به جهان گشود. او نخست به مطالعه و تدریس فلسفه پرداخت. ولی دیری نپایید که به فلسفه ی زبان روی آورد؛ کتاب حاضر حاصل مطالعات وی در همین حوزه و همین ایام (1964) است. از اوایل دهه ی 1970 تلاش های خود را معطوف معرفت شناسی و فلسفه ی دین کرد.
به اذعان بسیاری از اندیشمندان، آلستون یکی از مهم ترین معرفت شناسان معاصر و یکی از برجسته ترینفیلسوفان دین در قرن بیستم است.
وی از سرشناس ترین افرادی است که در زمینه ی فلسفه ی تحلیلی دین کار کرده و تعالیم و نوشته هایش نقش چشم گیری در رشد و گسترش این حوزه ایفا نموده است.
هنوز نظری ارسال نشده است.
برای ارسال نظر باید عضو شوید.
بدون کتاب
حمل
0 ریال
مجموع
0 ریال
فعلا کتاب جدیدی وجود ندارد